onsdag 2. september 2009

"Det var en nær døden opplevelse!"

Historien har seg altså sånn:
Når klokken slo 11:30 skulle vi møtes i klasserom 9 for og gå samlet opp til Stavanger kunstmuseum, men det ble ikke no gåtur i tanke på styrtrein ute og fordi den flotte gravide Silje i klassen kun har 5 uker igjen så da må vi ta hensyn og godt vare på henne... Takk gud for at vi slapp å gå! Fjoh... Selv om det ikke er så langt da... Men det har seg slik at her i Stavanger by så kjører bare bussene på.. Uansett.. HYL!

I bilen satte vår kjære hovedlærer i førersete, Silje på siden av, Vero som er vår kjærer lærer hun også, Hanne og meg... Plutselig begynner bare Astrid å kjøre over i høyre feltet... Alle ser bare bussen kommer nærmere og nærmere... Ingen klarer å si et eneste ord... Bare pekte å hylte som lille lotta.. Heldigvis hadde denne bussmannen litt ved i hode og klarte å bremse ned slik at vi fikk kjørt av der vi skulle... Det endte i latterkrampe og noen syke magesmerte.. Og nesten gikk det galt med å tisse på seg også.. Så nok en gang, det kommer alltid noe positivt ut av det negative... Vi fikk en døden nær opplevelse, men det gikk godt og vi lo og lo og lo! :) For en hærli dag dere! :) Men aldri stol på Kolumbussss :)












Ellers.. En fin fin dag så langt... Å gleder meg til i morgen, for da kommer Andreas hjem en liten tur fra Tr.heim :) Hellemann det bli stein koselig :) Nå er det bare å stikke nesa si i tema 14 Scene oppgaven og bli kreativ! HYL! Hjelp... Ha en deilig dag videre da :)

- Anette

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar