torsdag 13. august 2009

Shopping :)

Dagens tur gikk til Kr.sand sammen med den flotteste Janne <3.. Vi fikk nå begge svidd av noen tuselapper, men det er nå vel fortjent! Dagens lille høydepunkt var matboksen jeg kjøpte på Hansen & co! Den er rålekker, og ikke minst stor! Perfekt til mitt bruk siden jeg får laaange dager på skolen og planen er å bli sunnere og ta med mat på skolen :) Her er da bilde av den flotte skjønnheten:

6 kommentarer:

  1. Sånn en kommer hjem til meg også:) Vant gavekort hos blafre på 1000,- så er en stor pakke som snart kommer i posten! hihi.. Moro at du også har begynt å blogge!
    Hilsen Jadda:)

    SvarSlett
  2. Jaaa e så dette på bloggen din! SÅÅÅÅ kjekt! Jeg vil også vinne! :) Ja det er moro å blogge! Men gleder meg til skolestart... Da blir det mer blogging om interiør etc :) Hihi... Du ska å på skolen igjen nå eller?

    Hilsen Anette

    SvarSlett
  3. Jeg begynner neste uke. Men kan ikke si jeg gleder meg så veldig da! Hehe:P
    Studiet du går på, er det bra? Det virker så moro:)

    SvarSlett
  4. Men du ska ta andre året på nkf sant? Jada det er knall bra! :) E stortrives der e! Hihi.... Ja det er moro, men slitsomt... :o.. DU kjenner vel kanskje også til masse oppgaver?

    SvarSlett
  5. Jeg går ikke på nkf. Jeg går på mediehøgskolen Gimlekollen. Jeg søkte jo på nkf i fjor men de skulle ikke ha journalistikk i krsand så da endte jeg opp en anna plass:)
    Jeg er helt frelst for interiør, og drømmejobben må være å jobbe i et interiørmagasin! Hva er det du blir når du er ferdig utdannet? Interiørdesigner eller noe?

    SvarSlett
  6. Åååå? E trodde du gikk nkf... :o Men du trives da eller? :) Du skulle jo gått interiør da kjære dæ, du hadde passe mega bra inn! :) Går e 1 år i australia eller dublin bli e det, men går e bare 1 år til e e interiør konsulent! :) Men tippe e kommer t å gå mer skole gitt.. I DK på et eller anna med interiør eller møbelsnekker lrno sånn :) Virke litt kjekt! :)

    SvarSlett